2021-03-29 15:52:11• hírek • Bede Emőke

Ittasan, jogosítvány nélkül autózott egy sárközújlaki férfi

Március 27-én a közúti ellenőrzést végző rendőrök félreállítottak egy személyautót, melynek kormányánál egy 38 éves, sárközújlaki férfi ült. A sofőrről csakhamar kiderült, hogy nem rendelkezik a autóvezetői engedéllyel, ám nem ez volt az egyetlen bökkenő.

Az alkoholszondás vizsgálat során kiderült az is, hogy az illető jelentős mennyiségű szeszesitalt fogyasztott indulás előtt, ugyanis az alkoholszonda 1,24 mg/l-es értéket mutatott ki leheletében. A férfit ezt követően kórházba vitték, hogy véralkoholszintjét is megállapíthassák, illetve ezzel párhuzamosan ittas- és jogosítvány nélküli vezetés miatt eljárást kezdeményeztek ellene.


Nem ő volt azonban az egyetlen, aki alkoholos befolyásoltság alatt szállt autóba. Egy nappal korábban az avasfelsőfalui rendőrök egy 58 éves, ráksai férfit állítottak meg, aki 0,90 mg/l-es értéket fújt a közúti ellenőrzés során. A hatóság emberei őt is kórházba kísérték véralkoholszint-mérés céljából.


A hétvége folyamán egyébként több mint 450 bírságot szabtak ki a közlekedési bírságok be nem tartása miatt, ezeknek összértéke megközelítőleg 125 ezer lej, kiegészítő intézkedésként pedig 24 autóvezető inthetett búcsút ideiglenesen jogosítványának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: